inschrijven
Algemene informatie
bovenkant Open atelierroute Veghel
Algemene informatie Download inschrijfformulier en plattegrond Kunstenaars Fotos In het nieuws en persberichten Gastenboek
balk

De vijfde Open Atelierroute Veghel vindt plaats in het najaar, namelijk op

23 en 24 september 2017

In Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Erp, Keldonk en Boerdonk stellen kunstenaars hun werken tentoon.
Tijdens deze Atelierroute kunt u als kunstliefhebber direct en informeel het atelier van de kunstenaars bezoeken en kennis maken met alle mogelijke kunstdisciplines zoals: beeldhouwen, schilderen, keramiek, tekenen, grafiek en fotografie.
Er is voor ieder wat wils. Alle ateliers openen hun deuren van 11 tot 17 uur en de kunstenaars zijn ter plekke aanwezig om u te verwelkomen en te woord te staan.

Wij verzekeren u
een boeiende tocht

naar mensen bij wie
kunst en creativiteit

een deel van hun leven uitmaakt.

 

Tijdens dit weekend heeft u, laagdrempelig, de mogelijkheid om met de kunstenaar in gesprek te gaan over het tentoongestelde werk en en zodoende meer inzicht in het kunstwerk of de werkwijze te krijgen.

Kies de kunstenaar die u wilt bezoeken en maak uw persoonlijke fietstocht of wandeling met behulp van de plattegrond/kunstenaarsroute op deze website.

Doelstelling van de organisatie is om de creativiteit van professionele, semiprofessionele en amateur kunstenaars in de spotlights te zetten.
Ook voor beginnende kunstenaars is het een bijzonder leuke ervaring om deel te nemen en op deze ontspannen manier kennis te maken met presentatie en publiek.